Teenage boogie on a saturday night



Christer goes trotsig 5-åring

Det roliga med Christer är (bland annat) att man aldrig vet i förväg vad man ska få för gensvar.

- Men Christer, gå in och duscha nu då.
- Ta dig i brasan!

Jag ska ju upp och jobba om bara några timmar, men här sitter jag och gråter.

Den elva år gamla godingen Titanic har nyss visats på TV3 och jag gråter som ett barn, om inte värre. När det kommer till blödiga kärleksfilmer tappar jag allt (läs det lilla) förnuft och rationellt tänkande jag annars besitter och bara gråter. Gråter, gråter, gråter. Varför utsätter jag mig för sånt här?!

Jag borde ha zappat.

Betty Lou got a new tattoo!

Mitt nya projekt är nu påbörjat efter mycket om, men och undanflykter. Självklart ska det fyllas i med färg vid ett senare tillfälle.

Det var nog nära på ett år sedan jag tatuerade mig sist och det gjorde minst lika ont den här gången. Smärtan är ingenting man vänjer sig vid och det finns ingenting som är skönt med att tatuera sig. Det gör ont som bara den och så är det.

Jag skulle kunnat ge en mycket mer utförlig recension av dagens scenario samt glida in på en diskussion om hur jävla ont det faktiskt gör att tatuera sig men klockan är 03:31 så det blir inget med det! Istället bjuder jag på en bild av mitt senaste tillskott samt mina gropar i armbågen som lika gärna kunnat sitta på en överviktig bebis.



Får man gifta sig med en hemsida?


Rockin Country Style är en guldgruva för alla som gillar, älskar eller är lagom besatta av rockabilly, rock 'n' roll, country etc. Här finns ett oändligt register över, i princip alla artister och låtar mellan 1951-1964. Ovärderlig information som releaseår, skivbolag, ljudklipp, artistfakta och vilka skivor låten medverkat på. Jag älskar det här!

Jag ser förresten att Penny Candys låt Rockin Lady (from new orleans) släpptes på min födelsedag 1959! Självklart ser jag detta som ett tecken.
  


Julklappar som höjer livskvaliteten avsevärt

Jag hoppas att Eleven.se är tomte i år...


Rose & Co Strawberry Crush Lip Balm, 89 kr.




Glamourflage Lotus Lily Lip Balm, 129 kr




Mama Coco's Lip Balm, 49 kr




theBalm Hot Mama, 159 kr





Ed Hardy for Women Eau de Parfum 50 ml,  495 kr





Ed Hardy Pirate Girl Cutie Gift Set, 695 kr

Listen to a story about a gal I know...




Hank Snow - Music Making Mama from Memphis

Det här med country har aldrig riktigt varit min kopp te men det finns dagar då ens principer suddas ut en aning och man ger sig ut på auditiva äventyr. Efter dagens upptäcktsfärd har jag fastnat rejält för Hank Snow och speciellt hans låt Music makin mama from Memphis. Den är uppfriskande och härligt naiv och kontrabassolot vid 1:24 får mig att sluta andas i tolv sekunder.


Aint that a dilly?

Jag måste verkligen slå ett slag för sömnstörningar! Är det inte helt underbart att ligga vaken timme efter timme och glo? Är det inte lite charmigt att alla bekymmer och alla ångestframkallande tankar omfamnar dig så där berusat klängigt just när du lägger huvudet på kudden? Och visst är det mysigt att vanka av och an långt in på småtimmarna, det är ju då man får en stund över för sig själv att fundera och det är ju då man allra bäst kan ta tag i saker och ting. Lite käckt är det ju att vara praktiskt taget dödstrött men inte kunna somna. Speciellt en natt som den här då jag har en tidig morgon att vänta. Det är nätter som den här då jag tycker det är som allra roligast att inte kunna somna!

Ilska i samband med sömnproblem gör mig ofta så där härligt ironisk.

Egentligen vill jag bara skrika.
ÅT HELVETE MED SKITEN!


RSS 2.0